Prontec kunstgras tools

voor onderhoud van uw kunstgras

Maak een afspraak

KUNSTGRAS TOOLS

Voor het snijden van coupons, de aanleg en het onderhoud van kunstgras is handige apparatuur beschikbaar. Hieronder enkele tools. Als wij in ons werk tegen operationele problemen aanlopen en er is op dat vlak niets voorhanden, dan ontwikkelen we deze machines gewoon zelf.

Transportkar

Transportkar

Voor het gemakkelijk en wendbaar transporteren van kunstgras rollen of andere lange materialen. De kar heeft een lage constructie, is zeer wendbaar, heeft een hoog draagvermogen met brede luchtbanden voor betere drukverdeling en de rol ligt zeer stabiel.

Borstelmachine

Borstelmachine

Elektrische borstelmachine voor het inborstelen van het infill zand bij aanleg en/of het onderhoud van kunstgras. De krachtige elektrische motor is dicht bij de borstel bevestigd wat meer stabiliteit geeft en de prestaties bevorderd. De borstel heeft een breedte van 60 cm en een diameter van 26 cm.

Couponmachine

Couponmachine

Voor het snijden van coupons en het strak en gelijkmatig oprollen van de banen kunstgras raden wij de Perfect Slicer aan.Het kunstgras wordt keurig gesneden, strak opgerold en in folie gewikkeld. Variabel in te stellen in breedte en de coupon is makkelijk in te sealen

Kunstgrasbezem

Kunstgrasbezem

Bladeren vegen van het kunstgras is vervelend, maar niet met deze fantastische bezem, speciaal ontworpen voor het schoonvegen van kunstgras. De stevige, slim gebogen harde borstelharen “grijpen” bladeren en ander tuinafval. Ook te gebruiken op steen, en om sneeuw te verwijderen.

VIDEO

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk onderstaande videos van de kunstgrastools in werking.