Prontec Topkeeper Pro

voor onderhoud van uw kunstgras

Maak een afspraak

KUNSTGRAS ONDERHOUD

Kunstgras vergt weinig onderhoud en is daarom een ideaal alternatief voor natuurgras. Toch krijgt ook kunstgras te maken met mosvorming en onkruid. Prontec heeft hiervoor de reinigingsmachine  Topkeeper Pro ontwikkeld.

Voor het reinigen van kunstgras is de Topkeeper voorzien van kleine pinnen. Door de roterende beweging harken de pinnen het vuil, mos en onkruid uit het kunstgras. Dit is vooral handig langs de randen of daar waar je met een grote machine niet bijkomt. De pinnen buigen mee, waardoor schade aan het kunstgras wordt voorkomen.

De Topkeeper Pro is wendbaar en de pinnen buigen in het kunstgras licht mee waardoor schade aan het kunstgras wordt voorkomen. Met de eenvoudig te monteren kop op een bosmaaier kan veel tijd worden bespaard. De koppen zijn al op de juiste hoogte afgesteld, zodat u in korte tijd uw kunstgras kunt reinigen.

 

 

 

VIDEO

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk onderstaande video’s en ontdek dat U niet alleen uw klanten blij maakt want ook voor hoveniers en installateurs van kunstgras is de Topkeeper Pro een uitkomst. De Topkeeper Pro is tevens ook te gebruiken voor natuurgras.

VERBLUFFEND RESULTAAT

Wij zijn benaderd voor het grondig reinigen van een kunstgrasmat in een tuin van ongeveer 300m2 in Son en Breugel. 2 jaar geleden hebben zij de woning gekocht en er lag tot groot plezier een onderhoudsvriendelijk kunstgras mat in. Echter het kunstgras, dat in 2011 aangelegd is,
was behoorlijk plat gelopen en er zat best veel onkruid en mos in.

Wij hebben de klus geklaard en hieronder ziet u het verbluffende resultaat!

Deze opname hebben we in deze tuin gemaakt en kun je de werking van de TopKeeper goed zien.