Prontec tools

voor onderhoud van uw tuin


Maak een afspraak

Naast diverse toos voor het onderhoud en aanleg van kunstgras bieden wij een scala aan tools voor het onderhoud van de tuin. Hieronder een greep uit ons assortiment. Heeft u vragen over een van onze producten neem dan contact met ons op. 

Trimmerline

Onze trimmerline is geproduceerd met de meest geavanceerde technologieën in de sector. De professionele maaidraad staat zeer hoog in zijn kwaliteitsklasse waarbij maximale flexibiliteit en maximale sterkte vereist zijn. De maaidraad garandeert een lange gebruiksduur en zeer hoge prestaties. 

De beschikbare diameters variëren van 1,3 mm tot 6 mm. Bij grote afnamen kunnen wij de maaidraad leveren in diverse vormen en kleuring speciaal voor u gepersonaliseerd. 

Trottola Maxi + Brush

De aluminium maaikop is geschikt voor intensief en professioneel gebruik. De geïntegreerde glijplaat heeft een hoge stabiliteit om zo een gelijkmatige afstand tot de grond te garanderen.

De Trottola Maxi is in combinatie met de Brush te gebruiken als onkruidborstel. De maaidraden zijn eenvoudig en snel te vervangen. 

De maaikop is geschikt voor bosmaaiers met haakse overbrenging en een cilinderinhoud van minimaal 30cc. 

Nyobrush

Zeer geschikt voor het reinigen van kwetsbare oppervlakken die niet met staalborstels kunnen worden behandeld. 

De Nyobrush is zeer licht en verwijderd mos en gras op alle oppervlakken.

Universele montagediameter van 20 en 25,4 mm. Aanbevolen voor alle bosmaaiers.