OVER PRONTEC

Kunstgras wint enorm aan populariteit en neemt steeds vaker de plaats in van natuurgras. Wij zagen al snel de kwaliteit en uitstraling, en daarmee de meerwaarde van kunstgras toenemen, en zijn ons al in een vroegtijdig stadium hierin gaan specialiseren. Met de opgedane kennis mogen wij ons inmiddels gerust kunstgras experts noemen. Kunstgras en alles wat daarmee samenhangt blijft ons boeien. Vandaar dat wij onze ervaringen gebruiken om na te denken over praktische benodigdheden bij de aanleg en het onderhoud. Jaren praktijkervaring leerde ons, dat er in de kunstgraswereld, geen effectieve mogelijkheid bestond om goed te reinigen. Wij willen apparatuur kunnen inzetten die het resultaat blijvend verbeteren en de uitstraling van kunstgrasvelden handhaven. En als wij in ons werk tegen operationele problemen aanlopen en er is op dat vlak niets voorhanden, dan ontwikkelen we deze machines gewoon zelf.

INNOVATIEF

Pieter voelt zich verantwoordelijk tegenover zijn klanten om niet alleen een perfect geïnstalleerde kunstgrasmat te leveren, maar ook de nazorg perfect te verzorgen. Vanuit deze behoefte ontwikkelde hij een perfect reinigingssysteem. Een betaalbaar systeem, gemakkelijk in gebruik (geen stroom of water ter plekke nodig) en tijdbesparend. Innovatie gebaseerd op de dagelijkse praktijk van de installateur. Dat is typisch de bezieling van Prontec: anticiperen op onze ervaringen.

Onze bezoekers ervaren die bezieling en betrokkenheid telkens weer. Bij Pieter Roefs in Soerendonk presenteren wij verschillende soorten kwalitatief hoogwaardige machines, zodat hoveniers/kunstgrasinstallateurs een uitstekend beeld krijgen van onze toegevoegde waarde.

GEINTERESSEERD?

Bent u benieuwd geworden en wilt u meer informatie? Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.
Bent u niet in de gelegenheid om naar ons te komen? Neem dan contact met ons op.
 

CONTACT