Prontec

voor het reinigen van grotere oppervlakte

 

Maak een afspraak

KUNSTGRAS ONDERHOUD

Kunstgras vergt weinig onderhoud en is daarom een ideaal alternatief voor natuurgras. Toch krijgt ook kunstgras te maken met mosvorming en onkruid. Prontec had hiervoor de reinigingsmachine  Topkeeper Pro al ontwikkeld. Echter is deze machine voor grotere oppervlakte niet efficient. Daarom hebben wij nu de Topkeeper Max ontwikkeld, een reinigingsmachine met een werkbreedte van 36 cm die direct het afval opvangt middels een opvangbak. 

De Topkeeper Max is tevens voorzien van kleine pinnen. Door de roterende beweging harken de pinnen het vuil, mos en onkruid uit het kunstgras. De pinnen buigen mee, waardoor schade aan het kunstgras wordt voorkomen.

De Topkeeper Max is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van grotere kunstoppervlakte. Door de roterende beweging harken de pinnen het vuil, mos en onkruid uit het kunstgras. De pinnen zijn bevestigd in een casette. Deze casette is tevens te verwisselen in een brush casette welke zorgt voor de finishing touch na het reinigen van kunstgras. De brush borstelt de vezels weer recht omhoog. 

 

casette.jpg   casette-brush.jpg